Bedankt allemaal!

08-11-2020 | 16:37

Dit was het dan, we hebben bij ALLsportsradio de Toer voor ALS – Home Edition gefinisht. We bedanken alle deelnemers, sponsoren en partners voor jullie fantastische inzet voor de strijd tegen ALS. Wat een krachtige verhalen en bijzondere sportieve prestaties hebben wij voorbij zien komen. Jullie hebben laten zien dat we samen sterk staan in de strijd tegen ALS!

Tom Bos maakte tijdens de live uitzending van ALLsportsradio samen met Gert-Jan Pijl de voorlopige eindopbrengst van de tweede editie van de Toer voor ALS bekend. In totaal hebben ruim 162 deelnemers het fantastische bedrag van 59.760 euro opgehaald. Een bijzondere prestatie!

Als lopend, fietsend, rennend en kitesurfend zijn er meer dan 25 duizend kilometers afgelegd. In heel Nederland zijn meters gemaakt in de strijd tegen ALS. Ruim 2.235 mensen steunden de deelnemers met een donatie. 

Beluister de finish van de Toer voor ALS op ALLsportsradio hier terug.   

Doneren kan t/m 30 november
De strijd is nog niet voorbij. Doneren voor de Toer voor ALS is nog mogelijk t/m 30 november 2020. Zo kun jij jouw omgeving op de hoogte brengen van je eindprestatie en vragen voor een mooie afsluitende donatie. 

Bekendmaking winnaars Garmin producten
Op maandag 9 november maken wij de winnaars van de 5 sporthorloges en 5 fietsnavigaties van Garmin en Tacx bekend. Ook wordt het boek 'De Finale Strijd' van Vincent de Vries over het leven van Fernando Riksen verloot. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Samen sterker!
We bedanken de sponsoren van de Toer voor ALS Garmin en Tacx, Isla Pastilles en onze mediapartner ALLsportsradio voor hun bijdrage aan de strijd tegen ALS.