Promotiematerialen

Maak je actie zichtbaar 

Op de pagina ‘Tips & Tricks’ vertellen we jou hoe belangrijk het is om jouw actie zichtbaar te maken. Zo is het verstandig om jouw actiepagina eigen te maken. Vertel waarom jij meedoet aan Toer voor ALS en upload een profielfoto! Maar de ervaring leert ook dat het goed werkt om via Whatsapp om donaties te vragen en daar een gepersonaliseerde tekst aan toe te voegen. 

  

Promotiematerialen bestellen 

Wil jij jouw deelname aan Toer voor ALS extra promoten om donaties te werven? Daar hebben wij verschillende promotiematerialen voor! Neem een kijkje in onze webshop en bestel bijvoorbeeld een collectebus.

Ga naar webshop

 

Gebruik van het Toer voor ALS-logo

Wij willen jou graag helpen om het logo goed te kunnen gebruiken, daarom hebben wij een 'uitleg gebruik logo' gemaakt die je onderaan deze pagina kan downloaden. Wil je met ons overleggen hoe je het logo kunt inzetten? Stuur ons dan een mail, we denken graag met jou mee!

 

Actie aan het promoten? 

Ben je jouw actie aan het promoten? Wij vinden het leuk om op de hoogte te blijven van jouw activiteiten. Laat het ons weten via info@toervoorals.nl. Je kunt jouw deelname ook op social media delen met #toervoorals. 

 

Wij wensen jou veel plezier met het promoten van jouw actie!

Uitleg gebruik logo Uitleg logo
Logo Toer voor ALS Logo