Promotiematerialen

Maak je actie zichtbaar 

Bij de ‘actietips’ vertellen wij jou hoe belangrijk het is om jouw actie zichtbaar te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een poster ophangen in de kantine op je werk of verspreiden bij een aantal winkels bij jou in de buurt. Maar je kunt ook het logo gebruiken om deze op jouw eigen T-shirt te laten bedrukken. Zo weet iedereen dat jij mee gaat doen! 

Onderaan de pagina kun je de promotiematerialen downloaden. Staat het juiste formaat of bestandstype hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. 

Bestel de poster

Wij zijn momenteel hard aan het werk om de promotiematerialen te ontwikelen! Hou onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de promotiematerialen. 

Gebruik van het Toer voor ALS logo

Wij willen jou graag helpen om het logo goed te kunnen gebruiken, daarom hebben wij een 'uitleg gebruik logo' gemaakt die je onderaan deze pagina kan downloaden. Wil je met ons overleggen hoe je het logo kunt inzetten? Stuur ons dan een mail, wij denken graag met jou mee!

Actie aan het promoten? 

Ben je jouw actie aan het promoten? Wij vinden het leuk om op de hoogte te blijven van jouw activiteiten. Laat het ons weten via info@toervoorals.nl. Je kunt jouw deelname ook op social media delen met #toervoorals. 

 

Wij wensen jou veel plezier met het promoten van jouw actie!

Uitleg gebruik logo Uitleg logo
Logo Toer voor ALS Logo