Media

ALLsportsradio

Het online radiostation ALLsportsradio is de mediapartner aan de Toer voor ALS. De Toer voor ALS wordt van zondag 11 oktober t/m zondag 8 november vier weken lang elke dag onder de aandacht gebracht van de luisteraars. ALLsportsradio is hier te beluisteren.

Wil je een interview van ALLsportsradio terugluisteren? Dat kan via deze pagina

 

Aftrap Toer voor ALS
Op zondag 11 oktober vindt tussen 10 – 12 uur live vanuit de studio van ALLsportsradio de aftrap van de Toer voor ALS plaats. Het programma wordt gepresenteerd door de ALLsportsradio verslaggever Ron Lemmens. Tijdens de twee uur durende show heten we diverse gasten welkom in de studio: deelnemers van de Toer voor ALS, bekende sporters en sportieve influencers, onze sponsoren en Tom Bos, plaatsvervangend directeur van Stichting ALS Nederland.

 

Publiciteit
Hieronder vind je alle radio interviews en andere Toer voor ALS media uitingen van ALS-patiënten, deelnemers, sponsoren en collega’s van Stichting ALS Nederland.

 

Blog Monique van de Velde

Blog Garmin

Interview Eveline Marcus

Interview Theo Rommen

Artikel 100%NL Magazine

Artikel Santé

Artikel Bycycling

Artikel Keep-On-Running

 

Contact media

Neem voor meer informatie over de Toer voor ALS, vragen en/of beeldmateriaal contact op met Stichting ALS Nederland. Petra Kroon, projectleider Toer voor ALS, via p.kroon@tourduals.nl.