Toer voor ALS vlogtool

Doe jij mee aan de Toer voor ALS? Dan kun jij nu gebruik maken van de vlogtool! Dit is een tool waarmee je een persoonlijke boodschap kunt inspreken voor jouw omgeving, geheel in de stijl van de Toer voor ALS. Zo kun je iedereen in jouw omgeving op een persoonlijke manier laten weten wat jou motiveert om deel te nemen én kun je direct jouw omgeving oproepen om een donatie te doen. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

 

Wat is de Toer voor ALS vlogtool?

Jij kunt een persoonlijke boodschap inspreken, die wij vervolgens in een speciaal Toer voor ALS jasje steken. Hoe leuk is dat! Na het downloaden van de app kun je jouw persoonlijke videoboodschap opnemen. Je kunt bijvoorbeeld vertellen waarom je in actie komt voor ALS, waarom je sportieve kilometers aflegt en waarom het zo hard nodig is om geld op te halen voor de strijd tegen ALS.

 

Nadat je jouw boodschap hebt ingesproken wordt jouw video in een speciaal Toer voor ALS format gegoten, die je vervolgens gemakkelijk kunt downloaden en delen met jouw omgeving. Zo kun je persoonlijke boodschap inspreken en delen met jouw familie in de groeps-WhatsApp, voor jouw vrienden op Facebook of voor je collega’s per e-mail.

 

Bekijk hier een voorbeeld van een vlogtool.

 

Hoe werkt het?

  1. Stuur een e-mail naar info@toervoorals.nl met jouw voor- en achternaam, waarin je laat weten dat je interesse hebt in de vlogtool;
  2. Je ontvangt binnen uiterlijk twee werkdagen een automatische e-mail met daarin een activatielink van de vlogtool;
  3. Download de Skideo app via de App Store of Google Play en log in middels de activatielink;
  4. Start met vloggen, download jouw video en deel deze op jouw social media! 

 

Heb jij interesse in de vlogtool? Mail jouw gegevens dan naar info@toervoorals.nl. Vlog ze!

 

De Toer voor ALS vlogtool is mede mogelijk gemaakt door B-Wave.