Deelnemen

Vecht mee tegen ALS

Op een sportieve wijze in actie komen voor de strijd tegen ALS? Alleen of in een team met familie, vrienden of collega's? Ben jij ook geraakt door wat deze genadeloze ziekte met iemand doet? Heb je ALS of voel je je nauw betrokken bij iemand die ALS, PSMA of PLS heeft? Zet dan nu dat gevoel van onmacht om in daadkracht. Doe mee aan Toer voor ALS!

Toer voor ALS wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden in Zuid-Limburg. Je kunt je inschrijven als wielrenner, mountainbiker, fietser, hardloper, wandelaar of handbiker. Het parcours voor de mountainbikers is ook geschikt voor gravelbikes. Het parcours kun je 1, 2 of meerdere keren volbrengen! Je kan Toer voor ALS hierdoor zo zwaar maken als je zelf wilt. Daarbij laat je je natuurlijk sponsoren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. 

Meld je hier aan! Bekijk de routes

 

Hoe werkt het?

Toer voor ALS 2020 vindt plaats op zondag 11 oktober in de Gemeente Meerssen in Zuid-Limburg. Vanaf het start- en finishterrein zullen deelnemers hun route één of meerdere keren volbrengen. Bij het inschrijven voor Toer voor ALS kies je de afstand die je wilt afleggen. Dit is afhankelijk van de discipline waarvoor je hebt gekozen (wielrennen, mountainbiken, fietsen, hardlopen, wandelen of handbiken).

Inschrijf- en donatiegeld volwassenen

Het inschrijfgeld per volwassene bedraagt € 25,-. Daarnaast haalt elke individuele deelnemer € 150,- op (het mag natuurlijk meer zijn!). Om je te helpen dit donatiegeld te werven, krijg je een eigen actiepagina. Deze kun je delen met vrienden en bekenden, zodat zij jouw sportieve prestatie kunnen steunen. Zo leveren ook zij een mooie bijdrage aan de strijd tegen ALS.  

Inschrijf- en donatiegeld kinderen

Het inschrijfgeld voor kinderen van 4 t/m 16 jaar is € 15,-. Het op te halen donatiegeld voor deelnemers onder de 17 jaar is € 75,-. Deelname aan Toer voor ALS is mogelijk vanaf 4 jaar. 

Voor patiënten

Ben je ALS-, PSMA- of PLS patiënt? Dan hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Vraag een kortingscode aan via de mail en gebruik deze wanneer je je inschrijft voor Toer voor ALS. Wil je gebruiken maken van de parkeergelegenheid op het terrein waar Toer voor ALS wordt gehouden? Laat het ons weten via info@toervoorals.nl, dan krijg je van ons een parkeerkaart en meer informatie.

 

Locatie Toer voor ALS

Het terrein van Dolmans Landscaping Group in Bunde (Gemeente Meerssen) is op 11 oktober omgetoverd tot Toer voor ALS-terrein. De openingstijden van het start- en finishterrein zijn van 07.30 tot 19.00 uur. Alle deelnemers en supporters zijn hier de hele dag welkom. Er is een ALS-podiumwagen zodat ook de supporters zich de hele dag kunnen vermaken. Tijdens het evenement zijn de Motards, het Rode Kruis en een fysioteam aanwezig.

Bekijk het programma hier 

 

Overzicht Deelnemers

Wil jij weten wie er al allemaal meedoen aan Toer voor ALS? Of zoek je een bepaalde deelnemer of team?

Klik hier voor alle deelnemers