Toer voor ALS live op ALLsportsradio

07-10-2020 | 11:56

Het online radiostation ALLsportsradio verbindt zich als mediapartner aan de Toer voor ALS. De Toer voor ALS wordt van zondag 11 oktober t/m zondag 8 november vier weken lang elke dag onder de aandacht gebracht van de luisteraars. Vandaag trappen we de samenwerking af in de uitzending van ALLsportsradio LIVE.

Vanmiddag was Gorrit-Jan Blonk, directeur Stichting ALS Nederland, te gast in de uitzending van ALLsportsradio LIVE met een aankondiging van de Toer voor ALS. Samen met Robert Denneman blikt hij vooruit op de tweede editie van het sportieve event. Het interview van Gorrit-Jan Blonk op ALLsportsradio LIVE is hier terug te luisteren.

Elke dag aandacht voor Toer voor ALS
ALLsportsradio zal vanaf de start van de Toer voor ALS elke dag met interviews, spots en reportages van deelnemers, ALS-patiënten en hun directe omgeving aandacht besteden aan de dodelijke ziekte ALS. We roepen luisteraars op om zich samen met ons in te zetten voor de strijd tegen ALS, door deel te nemen aan de Toer voor ALS of een deelnemer te sponsoren. Zendtijd wordt door ALLsportsradio kosteloos beschikbaar gesteld.

Aftrap Toer voor ALS
Op zondag 11 oktober vindt tussen 10 – 12 uur live vanuit de studio van ALLsportsradio de aftrap van de Toer voor ALS plaats. Het programma wordt gepresenteerd door de ALLsportsradio verslaggever Ron Lemmens. Tijdens de twee uur durende show heten we diverse gasten welkom in de studio: deelnemers van de Toer voor ALS, bekende sporters en sportieve influencers, onze sponsoren en Tom Bos, plaatsvervangend directeur van Stichting ALS Nederland.

Luister het interview met Gorrit-Jan Blonk terug via deze link!