Garmin en Tacx zijn de trotse partners van Toer voor ALS

18-09-2020 | 10:00

Garmin Nederland, onderdeel van de toonaangevende wereldwijde fabrikant van innovatieve navigatie, GPS-systemen, smartwatches en Tacx indoor trainers, zijn dit jaar de trotse partners van Toer voor ALS (van Stichting ALS Nederland). Zowel Garmin als Tacx willen met eigen teams zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor onderzoek naar de dodelijke spierziekte.

ALS is een dodelijke spierziekte waar nog geen medicijn voor is. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve fondsenwervende evenement Toer voor ALS in Limburg, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. Dit jaar betreft het een coronaproof ‘Home Edition’.

“We zijn erg verheugd Garmin en Tacx als partners te mogen verwelkomen. Deze samenwerking stelt ons in staat om nog meer mensen te inspireren zich sportief in te zetten voor het goede doel. Samen met Garmin en Tacx staan we sterker in de strijd tegen ALS!”, aldus Gorrit-Jan Blonk, directeur Stichting ALS Nederland.

“We gaan ons met veel passie en enthousiasme inzetten voor Toer voor ALS. Of dit nu hardlopend, fietsend, wandelend of zelfs handbikend is. Iedereen kan meedoen. Onze gebruikers, volgers en fans zijn allemaal bezig met sportieve prestaties en een actieve en gezonde levensstijl. Samen gaan we ervoor om een mooi bedrag op te halen, waarbij iedereen in zijn eigen omgeving, in zijn eigen tijd en met eigen doelen de nodige meters aflegt”, zegt Sabine Mom, Marketing Communicatie Manager, Garmin Nederland.

Sluit je aan bij het Team Garmin voor ALS of het Team Tacx voor ALS. Samen halen we zoveel mogelijk geld om voor de strijd tegen ALS!