Promotiematerialen

Spread the word - promoot de Toer voor ALS - Home Edition

Wil jij ook zoveel mogelijk mensen laten weten dat de Toer voor ALS - Home Edition gaande is? Download dan onderaan deze pagina onze campagnebeelden, plaats deze op jouw social media en roep anderen op om mee te doen! Want meedoen kan t/m zondag 8 november. 

  

Een voorbeeldtekst die je bij het bericht kunt plaatsen is:

Als elke meter telt, dan rennen we wat harder, dan fietsen we wat verder en lopen we een extra blokje om. Doe mee aan de Toer voor ALS en ga samen met ons de strijd aan tegen deze dodelijke ziekte. Meld je aan op www.toervoorals.nl of sponsor een deelnemer!

 

De Toer voor ALS - Home Edition Flyer

Help jij mee om zoveel mogelijk deelnemers te werven voor de Toer voor ALS - Home Edition? Dat kan heel makkelijk met de flyer waarin we stapsgewijs uitleggen hoe de Toer voor ALS werkt. Onderaand de pagina kun je de flyer downloaden. 

 

Gebruik van het Toer voor ALS-logo

Wij willen jou graag helpen om het logo goed te kunnen gebruiken, daarom hebben wij een 'uitleg gebruik logo' gemaakt die je onderaan deze pagina kan downloaden. Wil je met ons overleggen hoe je het logo kunt inzetten? Stuur ons dan een mail, we denken graag met jou mee!

Wij wensen jou veel plezier met het promoten van jouw actie! En tag ons vooral op social media met #ToerVoorALS #ElkeMeterTelt.

Flyer Toer voor ALS - Home Edition Flyer
Voorbeeld persbericht Persbericht
Spread the word Facebook post FB post
Spread the word Instagram post Insta post
Spread the word LinkedIn post LinkedIn
Spread the word Twitter post Twitter post
Logo Toer voor ALS Logo
Uitleg gebruik logo Uitleg logo