Hoe werkt het

Hoe werkt het?

De Toer voor ALS 2019 vindt plaats op zondag 11 oktober in de Gemeente Meerssen in Zuid-Limburg. Vanaf het start- en finishterrein zullen de deelnemers hun route één of meerdere keren volbrengen. Bij het inschrijven voor Toer voor ALS maak je een keuze uit de afstand die je wilt afleggen. Dit is afhankelijk van de discipline waarvoor je hebt gekozen (wielrennen / fietsen, hardlopen, wandelen of handbiken).

Inschrijf- en donatiegeld volwassenen

Het inschrijfgeld voor een volwassene bedraagt € 25. Het is daarnaast de bedoeling dat elke individuele deelnemer € 150 ophaalt. Elke euro die je binnenhaalt telt. Om je te helpen dit donatiegeld te werven, krijg je een eigen actiepagina. Deze kun je delen met vrienden en bekenden zodat zij je kunnen steunen met je sportieve prestatie. En zo leveren zij tevens een bijdrage aan de strijd tegen ALS.

Inschrijf- en donatiegeld kinderen

Het inschrijfgeld voor kinderen van 12 t/m 17 jaar is € 12,50 en voor 4 t/m 11 jaar is dit € 7,50. Het op te halen donatiegeld voor deelnemers onder de 18 jaar is € 50. Deelname aan Toer voor ALS is mogelijk vanaf 4 jaar. 

 

Voor patiënten

Ben je ALS-, PSMA- of PLS patiënt? Dan hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Vraag een kortingscode aan via de mail en gebruik deze wanneer je je inschrijft voor de Toer voor ALS. Wil je gebruiken maken van de parkeergelegenheid op het terrein waar Toer voor ALS wordt gehouden? Laat het ons weten, dan krijg je van ons een parkeerkaart en meer informatie.

Inschrijven kan tot en met 11 oktober

Je kunt je tot en met de start van het evenement inschrijven. Het is dus ook mogelijk om je op 11 oktober ter plekke aan te melden. Dan verwachten wij wel dat je direct het inschrijfgeld (€25,-) en het donatiegeld (€150,-) per pin of contant voldoet. 

Schrijf je nu in!

 

Locatie Toer voor ALS

Het terrein van Dolmans Landscaping Group in Bunde (Gemeente Meerssen) is op 11 oktober omgetoverd tot Toer voor ALS-terrein. De openingstijden van het start- en finishterrein zijn van 07.30 tot 19.00 uur. Alle deelnemers en supporters zijn hier de hele dag welkom. Er is een ALS-podiumwagen zodat ook de supporters zich de hele dag kunnen vermaken. Tijdens het evenement zijn de Motards, het Rode Kruis en een fysioteam aanwezig.

Hier vind je de routes.

Hier vind je het programma.

 

Overzicht Deelnemers

Wil jij weten wie er al allemaal meedoen aan de Toer voor ALS? Of zoek je een bepaalde deelnemer of team?

Klik hier voor alle deelnemers