Hoe werkt het

Toer voor ALS 2020 vindt plaats op zondag 11 oktober in de Gemeente Meerssen in Zuid-Limburg. Vanaf het start- en finishterrein zullen de deelnemers hun route één of meerdere keren volbrengen. Bij het inschrijven voor Toer voor ALS maak je een keuze uit de afstand die je wilt afleggen. Dit is afhankelijk van de discipline waarvoor je hebt gekozen: wielrennen, mountainbiken, fietsen, hardlopen, wandelen of handbiken. 

 

Inschrijf- en donatiegeld volwassenen

Het inschrijfgeld voor een volwassene bedraagt € 25,-. Daarnaast haalt elke individuele deelnemer € 150,- op. Om je te helpen dit donatiegeld te werven, krijg je een eigen actiepagina. Deze kun je delen met vrienden en bekenden, zodat zij jouw sportieve presentatie kunnen steunen. Zo leveren ook zij een mooie bijdrage aan de strijd tegen ALS. 

 

Inschrijf- en donatiegeld kinderen

Het inschrijfgeld voor kinderen van 4 t/m 16 jaar is € 15,-. Het op te halen donatiegeld voor deelnemers onder de 17 jaar is € 75,-. Deelname aan Toer voor ALS is mogelijk vanaf 4 jaar. . 

 

Voor patiënten

Ben je ALS-, PSMA- of PLS patiënt? Dan hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Vraag een kortingscode aan via de mail en gebruik deze wanneer je je inschrijft voor Toer voor ALS. Wil je gebruiken maken van de parkeergelegenheid op het terrein waar Toer voor ALS wordt gehouden? Laat het ons weten via info@toervoorals.nl, dan krijg je van ons een parkeerkaart en meer informatie.

Schrijf je nu in! 

 

Inschrijven kan tot en met 11 oktober

Je kunt je tot en met de start van het evenement inschrijven. Het is dus ook mogelijk om je op 11 oktober ter plekke aan te melden. Wel dien je dan direct het inschrijfgeld (€ 25,-) en het donatiegeld (€150,-) per pin of contant te voldoen.  

Let op: er kunnen maximaal 750 personen deelnemen aan Toer voor ALS. VOL = VOL. 

 

Locatie Toer voor ALS

Het terrein van Dolmans Landscaping Group in Bunde (Gemeente Meerssen) is op 11 oktober omgetoverd tot Toer voor ALS-terrein. De openingstijden van het start- en finishterrein zijn van 07.30 tot 19.00 uur. Alle deelnemers en supporters zijn hier de hele dag welkom. Er is een ALS-podiumwagen zodat ook de supporters zich de hele dag kunnen vermaken. Tijdens het evenement zijn de Motards, het Rode Kruis en een fysioteam aanwezig.

Bekijk de routes hier

Bekijk het programma hier

 

Overzicht Deelnemers

Wil jij weten wie er al allemaal meedoen aan Toer voor ALS? Of zoek je een bepaalde deelnemer of team?

Klik hier voor alle deelnemers