Toer voor ALS

Update Toer voor ALS 

Op zondag 11 oktober stond de tweede editie van Toer voor ALS gepland. Vanwege alle maatregelen en onzekerheid rondom het coronavirus hebben we inmiddels besloten dat Toer voor ALS dit jaar online zal plaatsvinden. Zodra we meer informatie hebben over de invulling van deze online versie van Toer voor ALS zullen we dit verspreiden via deze website en via social media.  

 

Strijd tegen ALS 

Toer voor ALS is een sportief evenement voor jong en oud en wordt geïnitieerd door Stichting ALS Nederland. In 2019 vond de eerste geslaagde editie plaats! Maar liefst 550 deelnemers stonden bij de start. Samen hebben zij een bedrag van € 140.000,- bij elkaar gebracht. Het doel van Toer voor ALS is om geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. 

Over Toer voor ALS

 

 

Waarom Toer voor ALS

ALS is een dodelijke ziekte waar nog geen medicijn voor is. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Het doel van Toer voor ALS is om geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS.

Over ALS 

 

Wil jij de strijd tegen ALS steunen door te doneren?

Lees meer Lees minder

Schrijf jezelf of je team nu in! Doe mee met collega's, je klas, familie of vrienden. 

 

  Bekijk alle
24/06/2020 | 17:00

Update juni - Toer voor ALS

Op zondag 11 oktober stond de tweede editie van Toer voor ALS gepland. Vanwege alle maatregelen en onzekerheid rondom het coronavirus hebben we inmiddels besloten dat Toer voor ALS dit jaar online zal plaatsvinden.  Zodra we meer informatie hebben over de invulling van deze online versie van Toer voor ALS zullen we dit verspreiden via deze website en via social media.
19/12/2019
13:40

Angela

Bekijk alle