Sportieve meters voor het goede doel

Tijdens de Toer voor ALS zetten vele honderden mensen zich jaarlijks in voor de strijd tegen ALS. Ze dragen bij met een eigen sportieve prestatie, of door een deelnemer te sponsoren. In het najaar van 2020 vond de tweede editie van de Toer voor ALS plaats, een coronaproof Home Edition. In eigen omgeving werden ruim 26 duizend gesponsorde kilometers gefietst, gerend, gewandeld en gekitesufd voor het goede doel. Een top prestatie! Deelnemers hebben laten zien dat als elke meter telt we wat harder rennen, verder fietsen, een extra blokje omlopen en zelfs het water trotseren. Samen staan we sterker, we zien elkaar weer in 2021! 

Als elke meter telt!

ALS is een dodelijke spierziekte waar nog geen medicijn voor is. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Door de coronapandemie wordt de problematiek steeds urgenter. Stichting ALS Nederland organiseert daarom jaarlijks het sportieve fondsenwervende event Toer voor ALS met als doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Wil je weten hoe jij kunt helpen? Klik hier.

Blijf op de hoogte

Via onze maandelijkse digitale nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het werk, campagnes en evenementen van Stichting ALS Nederland. Meld je aan.

Lees meer
€ 0 opgehaald