Prijswinnaars van Garmin en Kosmos producten bekend!

10-11-2020 | 13:51

Afgelopen zondag 8 november finishten we de Toer voor ALS. Dit betekent dat we de prijswinnaars van de Garmin en Kosmos producten bekend kunnen maken. Gisteren vond om 17.00 een live prijstrekking plaats. Onder toezicht van een notaris zijn de elf deelnemers van de Toer voor ALS in de prijzen gevallen.

 

Onze partners Garmin en Tacx hebben verschillende sportieve producten ter beschikking gesteld, waarmee je uitstekend voorbereid de straat op kunt voor jouw sportieve kilometers. Onder alle deelnemers van de Toer voor ALS worden vijf zwarte Garmin sporthorloges van het type Forerunner 245 Music en vijf Garmin fietsnavigatiesystemen van het type Edge 530 verloot.

Uitgever Kosmos verloot onder elke 150 deelnemers het boek ‘De Finale Strijd’ waarin Vincent de Vries het leven van voetballer en ALS-patiënt Fernando Ricksen optekent. Uitgerekend op de dag dat zijn boek ‘Vechtlust’ werd gepresenteerd krijgt Fernando Ricksen te horen dat hij lijdt aan ALS en nog hooguit vier maanden te leven heeft. Hoe uitzichtloos het misschien ook lijkt, dat betekent niet dat hij zich gewonnen geeft.

Gistermiddag om 17.00 vond er via Zoom een live prijstrekking plaats en werd bekend wie deze mooie prijzen hebben gewonnen. Alle prijswinnaars hebben ondertussen persoonlijk bericht ontvangen.  

 

Winnaars van het zwarte Garmin sporthorloge van het type Forerunner 245 Music:

Mevr. van de Vlught
Dhr. Smit
Mevr. van de Neut
Mevr. Veltmaat
Dhr. Bols

 

Winnaars van de Garmin fietsnavigatiesystemen van het type Edge 530:

Mevr. den Hertog
Dhr. Wessels
Mevr. Vlierman
Dhr. en Mevr. Hendrix
Dhr. Slot

 

Winnaar van het boek ‘De Finale Strijd’, aangeboden door Kosmos:

Dhr. Veltmaat

 

Wij bedanken onze sponsoren Garmin en Tacx en uitgeverij Kosmos voor het beschikbaar stellen van deze fantastische producten. Over de uitslag van de verloting kan niet worden gecorrespondeerd.