Unieke Toer voor ALS veiling

09-11-2020 | 13:05

Gisteren finishten we de Toer voor ALS. Maar de strijd tegen ALS gaat door! Samen met onze sponsoren Garmin en Tacx lanceren we een veiling met tal van sportieve en andere unieke items, zoals een Team Jumbo Visma schaatsclinic voor twee personen, een gesigneerde koptelefoon van Armin van Buuren en een door Demy de Zeeuw gesigneerde BALR. shirt en tas. Bied mee en steun de strijd tegen ALS!

 

Voor de dodelijke spierziekte ALS bestaat nog geen medicijn. Voor onderzoek is geld nodig, veel geld. Daarom lanceren Stichting ALS Nederland en sponsoren Garmin en Tacx een veiling. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan de strijd tegen ALS.

Je kunt bieden op tal van bijzondere items, zoals het officiële wielertenue Nederlandse selectie wielrennen, een gesigneerd WK teamshirt, mok en modelauto door autocoureur Tom Coronel en Women’s Health bootcamp producten om buiten in het park of in eigen huiskamer te sporten.   

Bekijk de veilingwebsite, doe een bod en steun daarmee de strijd tegen ALS!  

 

Bieden kan van zondag 8 t/m 22 november. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan het werk van Stichting ALS Nederland.

Na afloop van de veiling krijgen mensen met het winnende bod automatisch bericht met instructies voor de betaling.

Bekijk veilingitems