Zondag live op radio: de finish van de Toer voor ALS

06-11-2020 | 11:04

Na vier weken en vele duizenden sportieve kilometers verder finishen we aanstaande zondag 8 november de Toer voor ALS – Home Edition! Dit doen we vanuit de studio van onze mediapartner ALLsportsradio met een live uitzending die wederom volledig in het teken staat van de strijd tegen ALS. Tijdens de uitzending maken we de voorlopige eindopbrengst van de Toer voor ALS bekend. 

Op zondag 8 november vindt tussen 15 - 16 uur live vanuit de studio van het online radiostation ALLsportsradio de finish van de Toer voor ALS plaats.

Het programma wordt gepresenteerd door de ALLsportsradio verslaggever Ron Lemmens. Tijdens de show worden diverse gasten welkom geheten in de studio en blikken we samen met ALS-patiënten en deelnemers van de Toer voor ALS terug op vier bijzondere weken.

Tom Bos, Plv. directeur van Stichting ALS Nederland, maakt zondag de voorlopige eindopbrengst van de Toer voor ALS bekend. Met de opbrengst wordt onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS gefinancierd.  

De uitzending op ALLsportsradio van a.s. zondag zal te beluisteren zijn via onze homepage op www.toervoorals.nl en natuurlijk via de website van ALLsportsradio.

Blijf je inzetten voor de strijd tegen ALS!
De komende dagen gaan we natuurlijk nog veel gesponsorde meters maken. Stap op de fiets, trek je wandelschoenen aan, ren nog een laatste rondje en laat je sponsoren! Elke meter telt voor de strijd tegen ALS!

Bekijk hier gouden tips om jouw fondsenwerving nog een laatste boost te geven!

Tot eind november kan er nog gesponsord worden, daarna maakt Stichting ALS Nederland de definitieve opbrengst van de Toer voor ALS bekend.