Garmin daagt je sportief uit!

15-10-2020 | 09:30

Garmin en Tacx zijn dit jaar de trotse partners van Toer voor ALS. Garmin heeft voor alle deelnemers van de Toer voor ALS een aantal sportieve challenges ontwikkeld. Deze challenges zijn niet alleen leuk om te doen (en leggen de lat wellicht een tikje hoger) maar kunnen je ook helpen om jouw bijdrage aan de Toer voor ALS concreet vorm te geven.

Deelnemen aan de Toer voor ALS kan op verschillende manieren. Het staat iedereen vrij om tijdens de campagne t/m zondag 8 november te sporten wanneer, hoe vaak en hoe ver je wilt. Of je nu gaat hardlopen, wandelen, wielrennen, mountainbiken, toerfietsen of handbiken. Alles is mogelijk. De lat ligt zo hoog als jij hem legt.

Zo kun je een eigen dag kiezen voor jouw sportieve prestatie, of meerdere dagen bijdragen. Het is mogelijk om je te laten sponsoren voor het rennen van een halve marathon, of deze 21 kilometer over meerdere dagen verdelen. Daag 10 collega’s uit om komend weekend gezamenlijk 100 kilometer te rennen. Of daag 5 vrienden uit onderling te strijden voor de snelste finishtijd op 150 kilometer wielrennen. Uiteraard is een kortere of langere afstand ook mogelijk, het is geheel aan jou.

 

Ga jij met Garmin de uitdaging aan?
De Garmin challenges zijn stuk voor stuk sportieve prestaties die beslist een schouderklopje waard zijn. Je kunt kiezen uit diverse challenges, die je kunt delen op Strava of via Garmin Connect. Met jouw sportieve challenge halen we samen geld op voor de strijd tegen ALS.

  • Zet 40.000 stappen in een week: we zitten vanwege de corona-maatregelen allemaal wat meer binnen. Maar dit wil niet zeggen dat je er niet op uit kunt gaan! Probeer in een week 50.000 stappen te zetten. Meld je aan voor de Challenge in Garmin Connect.
  • Loop een marathon-afstand: een uitdagend doel! Loop de afstand van een marathon. Dit mag je helemaal doen op je eigen tempo. Lukt het in een paar uur of verdeel je het over een paar dagen? Iedere prestatie is welkom! De challenge kun je vinden op Strava.
  • Fiets de “Limburgse” afstand van Toer voor ALS 2019 in jouw eigen omgeving (159 kilometer). Of je dit nu in één dag doet of in een week: het maakt niet uit hoe lang je er over doet! Ook deze challenge kun je vinden in Strava.
  • Beklim digitaal de Mont Ventoux met een Tacx of Zwift software. Dit jaar is ook de Tour du ALS niet doorgegaan. Beleef nu zelf de Mont Ventoux op je indoor-trainer. Download de Tacx of Zwift software (circa een week gratis te proberen) en trap die kilometers weg. Ook deze challenge is te vinden in Strava.

Heb je een eigen challenge? Ook die zijn natuurlijk welkom. Hoe meer gesponsorde meters, hoe beter! Sluit je aan bij het Team Garmin of het Team Tacx (of doe individueel of met een eigen team mee) en ga van start met de sportieve challenges!

 

Sportieve prijzen
Wist je dat Garmin onder alle deelnemers van de Toer voor ALS sportieve producten verloot? Doe mee aan de Toer voor ALS en maak kans op één van de 5 zwarte sporthorloges van het type Forerunner® 245 Music en 5 fietsnavigatiesystemen van het type Edge® 530.

Deel je jouw sportieve prestatie op sociale media? We wensen iedereen veel succes!