Zondag live op radio: de start van de Toer voor ALS

08-10-2020 | 12:54

Aanstaande zondag 11 oktober start de Toer voor ALS, georganiseerd door Stichting ALS Nederland. De 2e editie van dit sportieve event betreft een coronaproof home edition, waarbij alle deelnemers zich gedurende 4 weken in eigen omgeving sportief inzetten voor de strijd tegen ALS. Met de opbrengst wordt onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS gefinancierd.

Deelnemen aan de Toer voor ALS kan in teamverband, of individueel. Het is een event voor jong en oud. Gedurende de 4 weken Toer voor ALS kan er gesport worden wanneer, hoe vaak en hoe ver mensen willen. Ook na het startschot van de Toer voor ALS is het mogelijk om mee te doen. Of je nu gaat hardlopen, wandelen, wielrennen, mountainbiken, toerfietsen of handbiken. Elke meter telt!

Uitzending startschot Toer voor ALS
Op zondag 11 oktober vindt tussen 10 – 12 uur live vanuit de studio van het online radiostation ALLsportsradio de aftrap van de Toer voor ALS plaats. Het programma wordt gepresenteerd door de ALLsportsradio verslaggever Ron Lemmens. Tijdens de twee uur durende show worden diverse gasten welkom geheten in de studio: ALS-patiënten, deelnemers van de Toer voor ALS, bekende sporters en sportieve influencers.

De uitzending op ALLsportsradio van a.s. zondag zal te beluisteren zijn via onze homepage, op www.toervoorals.nl.

Samen sterker met sponsoren Garmin en Tacx en Isla® pastilles
Garmin en Tacx dragen als sponsor van de Toer voor ALS bij met eigen teams en de samenwerking met sportieve influencers. Onder alle deelnemers van de Toer voor ALS worden door Garmin en Tacx 5 Forerunner® 245 Music sporthorloges en 5 Edge® 530 fietsnavigatiesystemen verloot. Ook Isla® Pastilles draagt als sponsor en met het team Isla® voor Theo onder het motto ‘samen ALS de wereld uit trappen’ bij aan de strijd tegen ALS.

Aanmelden voor de Toer voor ALS? Dat kan hier.