De sportieve lat ligt zo hoog als jij hem legt

05-10-2020 | 21:43

De Toer voor ALS wordt georganiseerd van zondag 11 oktober t/m zondag 8 november. In deze 4 weken zetten we ons in voor de strijd tegen ALS. Deelnemen kan op verschillende manieren. Het staat iedereen vrij om in de campagneperiode te sporten wanneer, hoe vaak en hoe ver je wilt. Of je nu gaat hardlopen, wandelen, wielrennen, mountainbiken, toerfietsen of handbiken. Alles is mogelijk. De lat ligt zo hoog als jij hem legt. 

Je kunt in de campagneperiode een eigen dag kiezen voor jouw sportieve prestatie, of meerdere dagen bijdragen. Zo kun je je laten sponsoren voor het rennen van een halve marathon, of deze 21 kilometer over meerdere dagen verdelen. Uiteraard is een kortere of langere afstand ook mogelijk, het is geheel aan jou.

Loop op een zonnige herfstdag een mooie wandelroute bij jou in de buurt, of trek meerdere keren per week jouw wandelschoenen aan. Train voor het verbreken van jouw persoonlijke record wielrennen, of fiets met jouw gezin een aantal kilometer verdeeld over meerdere dagen. Elke meter telt! Vraag vervolgens vrienden, familie en collega’s om je te sponsoren voor jouw deelname.

Het startschot van de Toer voor ALS luidt op zondag 11 oktober, maar het is daarna nog mogelijk om mee te doen. Start een eigen team, sluit je bij een bestaand team aan of zet je individueel in. Meedoen is voor jong en oud, samen of alleen.

Dus stap op de fiets, pak je wandelschoenen of ren je persoonlijk record en laat je sponsoren! Meld je vandaag nog aan voor de Toer voor ALS en ga samen met ons de strijd aan tegen deze dodelijke ziekte. Elke meter telt!

Doe jij ook mee? Klik hier om je aan te melden.