Help ons helpen!

Steun de strijd tegen ALS!

De ziekte ALS is één van de meest ernstige aandoeningen van het zenuwstelsel. Op dit moment overleeft geen enkele patiënt de diagnose. De gemiddelde levensverwachting na de eerste symptomen is 3 tot 5 jaar. Een medicijn vinden voor ALS moet daarom alle prioriteit krijgen. Daarvoor is geld nodig, veel geld.

 

 

 

 

Draag bij aan het vinden van een medicijn

Door de coronapandemie zijn veel fondsenwervende evenementen afgelast, waardoor veel geld voor onderzoek naar ALS is misgelopen. Jouw hulp is hard nodig! Kunnen we op jou rekenen?

Ja, ik steun de strijd tegen ALS 

 

Sponsor een deelnemer

Je kunt ook bijdragen door een deelnemer van de Toer voor ALS te sponsoren. Elk van de deelnemers zet zich sportief in voor de strijd tegen ALS. Als elke meter telt, worden sportieve grenzen verlegd.

Zo fietst Guido 1250 kilometer voor zijn schoonvader, wandelt Manja door weer en wind voor haar dochter, rent Inja samen met 14 vrienden 900 kilometer voor haar schoonzus, rent Anouk een marathon voor haar moeder en kitesurft Annelous 200 kilometer voor onderzoek naar deze dodelijke spierziekte.

Help mee en sponsor onze deelnemers voor hun meters. Samen gaan we de strijd aan tegen ALS!

Ja, ik sponsor een deelnemer

 

Waar wordt de opbrengst aan besteed?

De opbrengst van de Toer voor ALS - Home Edition komt ten goede aan Stichting ALS Nederland. Van deze opbrengst zal 75% besteed worden aan onderzoek naar de oorzaak en oplossing voor ALS, PSMA en PLS. Deze 75% is geoormerkt aan het project TRICALS, daarover lees je meer op deze pagina. De overige 25% is voor projecten die als doel hebben de zorg en de kwaliteit van leven van ALS-patiënten en hun naasten te verbeteren.

Lees hier meer over waar de donatiegelden naartoe gaan.