Ellen Beckers-de Graaf

Omdat ik het kan, wandel ik voor Toer voor ALS

( Wandelen )


Vorig jaar vond de 1e Toer voor ALS plaats in ons eigen Bunde, wat voelde dat goed, wat was de sfeer super en de opbrengst top.

 

Helaas dit jaar gooit Corona roet in het eten, geen 8e (voor ons dan) Tour DuALS op de Mont Ventoux en geen 2e Toer voor ALS in Bunde. Maar gelukkig is er een alternatief, daarom wandel ik voor #ToervoorALSHomeEdition.

 Op 4 oktober a.s. is het 10 jaar geleden dat mijn papa overleed aan ALS. Ook al is er sindsdien veel verbetert qua begeleiding, ondersteuning en verbetering van kwaliteit van leven van de patiënt en de naasten, wordt er heel veel onderzoek gedaan, nog steeds is er geen oorzaak of medicatie gevonden voor deze mensonterende ziekte die beetje voor beetje iedere regie over het lichaam inpikt.

 Zolang er geen medicijn voor ALS is zolang zal ik jullie blijven "lastig vallen" met mijn sponsoracties. Doe het niet voor mij, doe het voor al die patiënten van nu en in de toekomst, want die toekomstig patiënt zou je zo maar zelf kunnen zijn! Iedereen kan nl. ALS krijgen.

 Van 11 oktober tot 8 november a.s. zullen al mijn wandel km's met Mistek en Ryba (mijn 2 labradors) in het teken staan van Toer voor ALS. Je kunt me met een vast bedragje sponsoren of per gelopen km. Help me mee en trap samen met mij ALS de wereld uit!Alvast bedankt!!!!!

Activiteit: Wandelen
02/11/2020
15:12

Veel liefs en een pootje uit Nijswiller

Bekijk alle